Äntligen!

Jag är usel på att uppdatera här jag vet........

Så hur har det nu gått i "vovveletandet" undrar säkert ni?
Jo det har kännts så himla bra när jag har pratat med uppfödaren på kenneln, att vi bestämmt oss för att kanske ta en hane istället. Och varför inte? Det finns både för och nackdelar med båda könen och egentligen spelar det nog inte så stor roll för vår del. Så hittar vi en hund som passar oss och allt känns bra för både oss och uppfödaren, så är vi snart hundägare igen. :-) :-)

Eftersom vi har stort förtroende för uppfödaren kommer han att hjälpa oss att välja ut en valp som passar oss. Den 28.e December ska vi åka dit och kolla på valparna och känns allt bra, så blir det "leverans" runt den 11:e Januari, då valparna är 8 veckor gamla. Ska bli så spännande! :-)

Idag satt familjen runt matbordet och vi pratade om lite tänkbara hundnam. Några av Barnens förslag blev: Adam, Tomaten..... nja, jag tror nog att vi får diskutera det där lite samt kolla namnen i stamtavlan.......;-)

Jag är sååå glad , hoppas allt går vägen nu......


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh, vad kul och spännande!



Åker ni dit blir det nästan garanterat en liten valp. Vem kan motstå de små sötnosarna när man väl fått kela med dem?

Vad mysigt! :)



Kram

2008-12-19 @ 23:55:41
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej igen!



Ett litet tips..... kolla på SKK´s sidor efter tidigare kullar som kommer från den här kenneln. Då kan man alltid få kontakt med någon av de nya ägarna om hur de upplever valparna som kommer härifrån. Om det varit några problem eller liknande.



Kram

2008-12-20 @ 14:15:33
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej!

Jodå, har redan varit inne på skk hunddata och efterforskat och gått bakåt i tiden. Änn så länge verkar allt jättebra. Hoppas att allt känns lika bra när vi åker och tittar och att valparna sedan blir UA vid veterinärbesiktningen. Uppfödaren verkar ha återkommande valpköpare så det är ju ett gott tecken. Tack för tipset! :-) Kram

2008-12-20 @ 20:30:19
URL: http://jossabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0