Huvudvärk, förkyld och jätteglad!

Huvudvärken fortsätter och nu i eftermiddag kom även snuvan.......med andra ord har jag blivit rejält förkyld. Typiskt nu när man är ledig, men så är det nästan alltid. Fast å andra sidan är det "skönt "att få vara hängig utan en massa annan press som man ofta har då man jobbar.
Förmiddagen idag var ändå okej, och jag orkade åka iväg och kolla på valparna. (Ska vara MYCKET värre för att jag ska stanna hemma från något sånt;)

Ja, hur tror ni att det gick idag då? Ja, precis som alla sagt ,åker man och tittar slutar det garanterat med att "man blir med valp". Så nu är vi alltså i väntans tider och väntar på att vi ska få hem vår lille gosse :-). Den 10:de Januari hämtar vi hem honom. En riktig liten goding. :-)
Allt kändes jättebra både med valparna, föräldrarna och uppfödaren. De lever verkligen för sina hundar. Överallt i huset hängde det priser och bilder på Boxerhundar. De hade hur mycket som helst att berätta för oss och ändå skulle de ha en introduktion för oss på avhämtningsdagen :-).

Så nu kan vi börja planera för att få hem vår lille kille. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0